Michal Isteník: Nejhorší smrad na světě je tlící holub

5. duben 2023

Hostem dada rubriky Brambora s vejcem byl herec původem z Nového Strašecí Michal Isteník. Ten nám mimo jiné prozradil, co by se mu líbilo na tom být žížalou a které slovo nesnáší. Zjistili jsme také skutečnost, že nejhorší smrad je podle něj z tlícího holuba. Má s ním totiž svou osobní zkušenost, protože svého času mrtvý holub dlel a tlel nad jeho divadelní šatnou.

Ivanu s Alešem samozřejmě zajímaly i klasické otázky týkající se znojemské omáčky, hnusných barev a toho, jak být v životě šťastný. V hudebním okénku tentokrát zazněla chorvatská písnička Sedam Dana. „Po delší době hrdá výprava do hájemství čiré eurotrancové hovadnosti,“ předstíral negativní názor Aleš, ale přitom si už vesele podupával do rytmu prázdninového bangeru z počátku milénia.

Co je podle Michala super na životě v Brně a co by doporučil v Novém Strašecí? Dokázal by člověku z 15. století vysvětlit, co je to internet? A jak? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.