Nabízíme tipy na víkendový program. Na své si přijdou děti nebo milovníci zabijačkových specialit

Pokud strávíte víkend v Olomouckém kraji a ještě nevíte, jak využijete volný čas, možná vás zaujmou naše tipy.

Olomoucko

Tvořivé dopoledne nejen pro děti pořádá v sobotu olomoucké centrum Art Rubikon. Pokud dorazíte, budete si moct vyzkoušet malování na sklo, kamínky a sádrové odlitky. Akce začíná v devět hodin ráno.

Především milovníci zabijačkových specialit si přijdou v sobotu na své v areálu přírodního koupaliště Poděbrady nedaleko Olomouce. Konat se tam budou od deseti hodin zabijačkové hody. Chybět na nich nebudou jitrničky, jelítka, tlačenka nebo klobásky. 

Přerovsko

Krmit či nekrmit. To je název sobotní ornitologické exkurze kolem řeky Bečvy a Laguny v Přerově, která se uskuteční při příležitosti Dne mokřadů. Sraz účastníků je o půl desáté dopoledne u sokolovny.

Dětským karnevalem ožije v sobotu restaurace U jelena v hranické místní části Drahotuše. Na malé návštěvníky tam bude čekat diskotéka, celá řada her a taky tombola. Akce začíná ve dvě hodiny odpoledne. 

Šumpersko

Rodinám s dětmi je určená i naše další pozvánka. Míří do kulturního domu v Bludově, který bude v sobotu od tří hodin odpoledne hostit Pohádkový karneval. Chybět na něm nebudou soutěže s pohádkovou tématikou, zpívání a vystoupení balonkového klauna. Děti, které dorazí v maskách, budou mít vstup zdarma.

autor: Von
Spustit audio