„Nedělej to takhle ironicky!“ Finále Báječné dvojky s Bobem Kleplem a Evou Holubovou

22. únor 2022, aktualizováno

Společně vytvořili ikonickou partnerskou dvojici v kultovním představení Patrika Hartla Líbánky na Jadranu ve Studiu Dva. Do ranního vysílání Dalibora Gondíka tak přišli odstartovat finále soutěže Báječná dvojka. V jejich „manželském špílcování“ se opravdu pozná kdekdo. Poznáte se taky?

„Nedělej to tou lžičkou do mikrofonu,“ rozčiluje se Bob Klepl ve vysílání Ranní Dvojky na Evu Holubovou, která právě snídá. „Děkuju ti, Bobe,“ odpovídá mu ona. „A hlavně ti děkuje za to, že mi to říkáš tak citlivě.“

Poslechněte si ranní vysílání Dalibora Gondíka a jeho týmu s „báječnou dvojkou“ Evou Holubovou a Bohumilem Kleplem. Jsou to právě oni, kdo před osmou hodinou volají prvním vítězům únorové hry Báječná dvojka, kteří pojedou na wellness víkend do Hotelu Babylon Liberec.

autoři: Dalibor Gondík , Regina Květoňová , Jakub Kaloč , Eliška Švepešová

Související

E-shop Českého rozhlasu

Víte, kde spočívá náš společný ukrytý poklad? Blíž, než si myslíte!

Jan Rosák, moderátor

slovo_nad_zlato.jpg

Slovo nad zlato

Koupit

Víte, jaký vztah mají politici a policisté? Kde se vzalo slovo Vánoce? Za jaké slovo vděčí Turci husitům? Že se mladým paním původně zapalovalo něco úplně jiného než lýtka? Že segedínský guláš nemá se Segedínem nic společného a že známe na den přesně vznik slova dálnice? Takových objevů je plná knížka Slovo nad zlato. Tvoří ji výběr z rozhovorů moderátora Jana Rosáka s dřívějším ředitelem Ústavu pro jazyk český docentem Karlem Olivou, které vysílal Český rozhlas Dvojka.