O dobrý věci se musíte poprat. Na festivalu ARENA bratří Formanů vystoupí francouzský soubor Cirque Pardi!

20. červen 2023

Festival ARENA nabízí divadlo, nový cirkus, hudbu a současnou vizuální tvorbu. Součástí programu jsou představení, která vznikla v produkci bratří Formanů, stejně jako představení artistů a jiných umělců. Jako každý rok dává festival příležitost mladým umělcům a souborům.

Šestý ročník festivalu ARENA Divadla bratří Formanů se uskuteční od 17. června do 1. července 2023 na pražské smíchovské náplavce a v nedalekém ERPET Centru Smíchov. Nabídne například francouzský soubor Cirque Pardi!, motorkářskou show kolektivu Le Mur de la Mort nebo český soubor My kluci, co spolu chodíme. Nebudou chybět koncerty, víkendové dětské dílny či kulinářský zážitek v podobě speciálního kamionu s francouzskou kuchyní.

Program festivalu se tvoří již rok dopředu, kdy bratři Formanovi objíždí zajímavá vystoupení. „Když chci přivést nějaký highlight, nemůžu se opřít o nic jiného než o nějaký vlastní vkus, názor, cit. A věřím tomu, že lidi, kteří mají rádi naše divadlo, budou věřit, že to, co vozíme s bráchou na Arenu, bude něco podobnýho,“ prozradil Petr Forman v ranní Mozaice.

autoři: František Šedivý , Monika Suchanková
Spustit audio

Související