Ondřej Brousek: Chtěl bych se stát čepicí, abych četl myšlenky

7. prosinec 2022

Hostem na telefonu v rubrice Brambora s vejcem byl herec, hudebník, skladatel a v první řadě člověk Ondřej Brousek. Ten se nám hned v úvodu svěřil s tím, která tři slova ho charakterizují a kterou písničku nenávidí. Ve druhém zmiňovaném se Ondřej rozhodně neshoduje s Ivanou, protože té se ona skladba docela líbí, ale to samozřejmě není vůbec podstatné.

Rodák z Prahy se během rozhovoru vytasil se zajímavou odpovědí na klasickou otázku, kterým kusem oblečení by se chtěl stát. „Čepice, abych četl myšlenky tak nějak třeba,“ prozradil Ivaně s Alešem a dodal, že něco podobného se zhruba za pět let začne prodávat. „Já si ji nevezmu radši už,“ brblal si Aleš pod imaginární fousy, ale ani to samozřejmě není podstatné.

V hudebním okénku jsme si připomněli písničku The NeverEnding Story, tedy titulní song z filmu Nekonečný příběh, kterou nazpíval muž, jež si přezdívá Limahl. Hodnocení této přezdívky necháme na každém z vás.

Proč si při úklidu navlékat na ruce silonové ponožky? Kterou barvu by si na sebe Ondřej Brousek nevzal? A je podle něj lepší smrad, nebo hluk? Poslechněte si celý mini rozhovor.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.