Operátor Digital Broadcasting zavedl kvůli zařazení Šlágr TV speciální označení programových pozic

1. září 2020

Ač se může jednat o detail, novinka, kterou u této stanice zavedla společnost Digital Broadcasting, je velmi podstatná. České Radiokomunikace sice vysílání Šlágr TV přerušily, ale v některých svých multiplexech nadále nechaly aktivní její programovou pozici.

Společnost Digital Broadcasting patřící ostravskému podnikateli Radimu Pařízkovi přikládá zařazení hudební a teleshoppingové stanice Šlágr TV, kterou ještě nedávno šířily České Radiokomunikace, vysokou prioritu. Operátor přišel s novým označením programových pozic, jež tuto stanici obsahují. Úprav se dočkal také takzvaný elektronický programový průvodce (EPG), který obsahuje nově střídající se text „Zde najdete aktuální vysílání Šlágr TV.“ a „Zde vysílá originál Šlágr TV.“. Názvy pořadů v tuto chvíli vysílány nejsou.

Ač se může jednat o detail, novinka, kterou u této stanice zavedla společnost Digital Broadcasting, je velmi podstatná. České Radiokomunikace sice vysílání Šlágr TV přerušily, ale v některých svých multiplexech nadále nechaly aktivní její programovou pozici. Diváci tak mohou získat pocit, že jde pouze o dočasnou chybu ve vysílání, protože místo toho, aby přijímač hlásil absenci signálu, má pouze černou obrazovku. České Radiokomunikace přerušily vysílání programu Šlágr 2 v pátek 21. srpna, o týden později došlo i na Šlágr TV.

Aktuální označení Šlágr TV společností Digital Broadcasting

  • Regionální síť 7 – Šlágr TV | RS7
  • Multiplex 24 – Šlágr TV | T2 – MUX 24
  • EPG (název pořadu) – Zde najdete aktuální vysílání Šlágr TV.
  • EPG (název pořadu) – Zde vysílá originál Šlágr TV.
autor: lukpo
Spustit audio

Související