Pavel Vítek slaví šedesáté narozeniny. Gratulujeme!

30. září 2022

Zpěvák, muzikálový herec a moderátor Pavel Vítek slaví krásné šedesáté narozeniny. Za Region mu přejeme všechno nejlepší.

Je pátek 30. září. Pro někoho možná poslední pracovní den, pro někoho poslední zářijový den, pro někoho den velmi sváteční. A ten sváteční je pro zpěváka a muzikálového herce Pavla Vítka, který je také naším kolegou, a právě dnes slaví šedesáté narozeniny.

Každý pátek můžete Pavla Vítka slyšet na Regionu krátce po 11. hodině jako moderátora pořadu Tady to znám, kam si zve zajímavé hosty. Dnes si ho ale do studia pozvala moderátorka Iveta Chlumská a za celý tým ČRo Region mu pogratulovala: "Zdraví vrchovatě a štěstí a lásky co jen uneseš."

A jak si bude Pavel Vítek svůj velký den užívat?

"No, budu oslavovat tak, jak je to pro mě typické, tedy prací. Takovou hezkou prací, protože dnes večer se koná můj jubilejní koncert v pražské Lucerně, kde přivítám spoustu zajímavých hostů, kteří mi přijdou pogratulovat a budou se mnou zpívat: od Jiřiny Bohdalové přes Helenu Vondráčkovou, Moniku Absolonovou, Dana Hůlku, Adélu Gondíkovou atd. Těch jmen tam je prostě spousta a já věřím, že zažijeme takový narozeninový koncertní mejdan."

 

autoři: Iveta Chlumská , JMys | zdroj: iROZHLAS.cz
Spustit audio