Pojedeme bytovou tour a fanoušky překvapím dalšími netradičními koncepty, slibuje zpěvačka Annabelle

16. září 2023

Právě vydává zbrusu nový singl Smutná v clubu a svým fanouškům slibuje i jiná překvapení. V příštím roce chystá další hudební spolupráce a také usilovně pracuje na tom, aby se prosadila v zahraničí. Hostem Lenky Vahalové byla zpěvačka Annabelle.

S její hudbou mají všichni automaticky spojenou angličtinu, v novém singlu Smutná v clubu ale ukazuje, že se chce věnovat i tvorbě v češtině. „Teď se mi toho skládání v češtině sešlo víc, třeba song s Benem Cristovao. Cítím se v tom čím dál líp a jsem zvědavá, jak to lidi přijmou,“ těší se Annabelle.

Na říjen připravila pro fanoušky speciální turné, které zahrnuje Prahu, Brno a Pardubice. Jejím hlavním cílem bylo více se přiblížit posluchačům, a proto volí mnohem intimnější prostory.

„Chceme jet bytovou tour, začínáme 19. října v Praze v Port X, což je takový hausbót, krásný byt na Vltavě v Holešovicích. Já bych fakt chtěla, aby ty lidi, co tam přijdou, odcházeli s tím, že se známe a chci mít čas si s každým na chvilku pokecat.“

Zpěvačka Annabelle

V ceně vstupenky bude i pití a něco k jídlu. Vzhledem k malé kapacitě míst hodlá Annabelle oslovovat především své sledující na sociálních sítích.

„I proto nebudeme dělat propagaci toho turné, chceme, aby se to dostalo k fanouškovi, který mě sleduje na sociálních sítích, aby měl šanci tam rychle skočit a stihnout si koupit jeden z těch 20 lístků,“ vysvětluje.

Zahraniční kariéra

Zároveň pracuje na tom, aby se prosadila i v zahraničí. „Za prvé je v tom samozřejmě nějaká osobní ambice, za druhé chci všem dokázat, že to jde. Ale bude to ještě náročný.“

Lenka Vahalová a Annabelle

Annabelle je také jednou z českých zpěvaček, které se objevily na slavném billboardu na Times Square v New Yorku. Globální kampaň společnosti Spotify má za cíl propagovat a zviditelnit umělkyně z celého světa.

„Když jsem to poprvé viděla, tak mi to přišlo, že to musí být udělané v počítači, že je to prostě podvod. Ale měla jsem tam v té době známou, která to tam šla zkontrolovat,“ směje se zpěvačka.

V následujícím roce ji toho prý čeká hodně a po bytové tour se i dál vydá cestou netradičních nápadů a konceptů. „Myslím si, že obecně teď ty projekty budou spíš střelený,“ slibuje.

Můžeme se těšit na novou desku? Bude ještě někdy viset při zpívání hlavou dolů? Jak vznikal singl Smutná v clubu? A jak to má se sociálními sítěmi? Poslechněte si celý rozhovor.

autoři: Lenka Vahalová ,

Související