Poslouchejte nás a vyhrajte vstupenky na jedinečný koncert!

8. prosinec 2018 10:00

Exkluzivní koncert s omezenou kapacitou slibuje netradičně intimní atmosféru. Žádné pódium, hudba bez elektronických podkladů a kapela přímo na dosah ruky.

Hudební projekt bude představen 14. prosince ve výstavním prostoru barokní budovy špejcharu, v Art Centru Galerie 4 v Chebu.

Speciálním hostem koncertu bude výtvarnice a muzikantka Bára Ungerová neboli Janines Jansen. Je i autorkou výtvarné stránky klipu k písničce z nové desky Spící.

Součástí koncertu je zahájení výstavy Nadílka v galerijním klubu v 18.30. Ateliér No.I přizval hosty, samotné muzikanty, výtvarníky a fotografy spolupracující a jinak spojené s kapelou Zrní. Na výstavě bude zastoupena tvorbou i Marie Mio Olaf, autorka výtvarné stránky zpěvníku kapely „Já, zrní“ nebo zmíněná Janines Jansen.

Výstava Nadílka je prodejní, budete tak mít možnost zakoupit jedinečný dárek, udělat obrázkem/fotografií radost sami sobě nebo obstarat výjimečného „Ježíška“ vašim blízkým.

Soutěž o lístky v našem vysílání

Cílem série Černá hodinka a půl je vytvoření výjimečné atmosféry mezi kapelou a posluchači. Právě proto si Zrní vybírají prostory s kapacitou maximálně do 150 osob, aby byly koncerty co nejvíce odlišné od těch klasických.

Kapela Zrní má nachystané speciální aranže svých písní, upravené přímo pro toto turné. Černá hodinka a půl nabídne intenzivní zážitek, improvizaci spojenou s požitkem jedinečného zachycení tady a teď.

O lístky na tento jedinečný koncert s námi můžete soutěžit už v pondělí 10. prosince v odpoledních hodinách. Stačí si nás naladit na svém rádiu a pozorně poslouchat vysílání kolem 7. hodiny ranní.

Černá hodinka a půl slovy členů kapely:

„Zažili jsme v Bratislavě před nedávnem situaci, kdy přestal v klubu jít proud. Donutilo nás to improvizovat a odehrát koncert akusticky.  Na poslední chvíli nás napadlo přinést jednu zásuvku z nedalekého fast foodu, abychom alespoň přizvučili zpěv, housle, kytaru a rozsvítili pár světel. V celém klubu se svítilo svíčkami, my hráli pod podiem mezi lidmi. Lidé s námi zpívali,“ komentuje speciální koncertní formát frontman Honza Unger.

„Bylo to kouzelné. Intimní a dobrodružné. Druhý den, na cestě dodávkou jsme se shodli, že tohle musíme zopakovat. Inspirovat se touhle nečekanou situací a odehrát takhle část koncertů v letošním roce. Tak vznikla Černá hodinka a půl,“ doplnil Unger.

autor: nkr | zdroj: Galerie G4 Cheb
Spustit audio