Regionální Praha TV významně zvýšila dostupnost u kabelového operátora UPC

14. září 2018

Stanice je nově součástí jednoho z DVB-T multiplexů, které si firma sama skládá. Diváci tak mohou kanál sledovat i na zobrazovačích, které DVB-C tunerem nedisponují.

Regionální stanici Praha TV už najdou zákazníci největšího kabelového operátora na trhu, společnosti UPC Česká republika, nejen v klasické digitální nabídce, ale také jako součástí jednoho z multiplexů, který si operátor skládá speciálně ve standardu DVB-T. Novinku tak ocení zejména například majitelé vícero televizorů v domácnosti. Regionální stanici už je v současné době možné sledovat i na zobrazovačích bez DVB-C tuneru.

V nabídce DVB-T kabelové firmy UPC jsou v současné době na území hlavního města dostupné stanice Praha TV, TV Slovácko (TVS), Polar a Regionálnítelevize CZ. Pokrytí regionálního zpravodajství je tak zajištěno pro klienty dostatečně. Větší dostupnost v nabídce UPC má i regionální televize RTM+, která se věnuje Libereckému a Ústeckému kraji. Operátor již před několika dny zařadil do klasického programového rastru.

autor: lukpo
Spustit audio

Související