Schlager Radio připravuje na Štědrý den speciální vánoční program v DAB+

22. prosinec 2021

Německá rozhlasová stanice Schlager Radio, která vysílá také jako součást metropolitního multiplexu COLOR DAB+, připravila na Štědrý den několik speciálních formátů. Její posluchači se mohou těšit například na stovku největších vánočních hitů.

Největší vánoční hity, konkrétně jejich stovku, o nichž rozhodovali sami posluchači německé rozhlasové stanice, si budou moci posluchači naladit 24. prosince mezi desátou a osmnáctou hodinou. Známá zpěvačka šlágrů a zároveň televizní celebrita Inka Bauseová provede od 16:00 do 20:00 zájemce speciálním čtyřhodinovým vysíláním, které jim bude dělat společníka u štědrovečerního stolu a v nadcházejících několika hodinách.

Spolu se svým kolegou Normsem Strächenem si pro posluchače připraví kromě vánočních hitů i tipy na sváteční recepty, které nabídnou vařené i pečené speciality. Chybět nebudou ani rozhovory s oblíbenými interprety, kteří jsou ve vysílání Schlager Radia ke slyšení, a jejich vtipné vánoční příběhy. Kromě pražského multiplexu COLOR DAB+ si mohou zájemci tuto stanici naladit také v dosahu několika německých sítí nebo na satelitu Astra.

autor: lukpo
Spustit audio

Související