Sigma v Pardubicích zachraňovala na poslední chvíli bod. První poločas byl nejhorší v sezoně, řekl Jílek

22. říjen 2023 14:07

Fotbalisté Pardubic a Olomouce se rozešli ve dvanáctém kole ligy smírně, zápas skončil 1:1. Východočeši se dostali do vedení ve 22. minutě po proměněné penaltě, náskok ale nedokázali ubránit, hosté vyrovnali po vlastní brance pardubických v 95. minutě. Přitom Olomouc zaostala daleko za svými výkony, kterými se prezentovala v této sezoně. Špatný pro ně byl hlavně první poločas.

Olomouc v Pardubicích vůbec nepůsobila dojmem, že drží čtvrté místo v lize. Rozladěný z toho byl i hlavní trenér týmu Václav Jílek. „Bod musíme jednoznačně brát. Protože když ho dosáhnete v 95. minutě, navíc pro mě šťastným způsobem… Ale to, co jsme předvedli, bylo málo,“ hodnotil Jílek.

Hlavně v prvním poločasu pardubičtí svého soupeře přehrávali a Sigma na hřišti působila více než jen matným dojmem. „Ten poločas jsme dohrávali v obrovské katastrofě. Bylo to absolutně bez aktivity, bez sebevědomí. Podepsala se na nás inkasovaná branka, ale vůbec nevím, z jakého důvodu. První poločas byl od nás nejhorší v celé sezoně,“ dodal Jílek.

Jak se utkání vyvíjelo? Jak ho hodnotili další aktéři? Poslechněte si v kompletní reportáži.

Chcete mít zprávy (nejen) z vašeho kraje pořád při ruce? Odebírejte Zprávy ČRo Olomouc ve svých podcastových aplikacích Můj Rozhlas, Spotify, Google Podcast nebo Apple iTunes.

autor: Oto Gutwirth
Spustit audio