SOUTĚŽ: Odpovězte třikrát správně a vyhrajte jeden gram ryzího zlata

25. leden 2024

Pokud dnes 25. 1. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte krásnou a hodnotnou cenu od známého dodavatele stříbra a zlata, společnosti Auringo Silverum.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás 1 gram ryzího zlata. Pošleme Vám krásný zlatý slitek Argor-Heraeus v nejvyšší ryzosti 99,99%, a to od známého dodavatele stříbra a zlata, společnosti Auringo Silverum.

Zlatý slitek je zatavený v plastovém obalu a je umístěný v pěkné dárkové krabičce, jedná se tedy opravdu o pěkný dárek. Navíc zlato a stříbro jsou spolehlivým uchovatelem hodnoty již celá staletí a jsou i důležitou pojistkou v nejisté době a ochranou úspor před inflací.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně…

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám poukázku, resp. kartu nabitou na 1.500,- Kč do sítě restaurací Ambiente.

Můžete si vybrat třeba menu v Čestru a dát si zde výborný steak nebo zajít na churrasco v Brasileiru. Kartu můžete využít třeba na brunch ve vyhlášené Esce, na několika-chodové menu ve Štanglu nebo třeba na degustaci dezertů v legendární cukrárně Myšák. A kartu lze použít třeba i na nákup v řeznictví Naše maso, kde si můžete nakoupit maso a uzeniny na doma nebo sem přijít na večeři.

jídlo fine dining gastronomie

Kartu můžete použít i jako pěkný dárek, platnost má dlouhou.

I při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio