Soutěž: Za 3 správné odpovědi dárkový balíček pro vaše chuťové pohárky

24. srpen 2023

Pokud dnes 24. 8. odpovíte správně na všechny 3 otázky, máme pro Vás zajímavý dárek od firmy Hořické trubičky Olča.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás zajímavý dárek od firmy Hořické trubičky Olča, která se zabývá výrobou slavných Hořických trubiček.

Jedná se o rodinnou českou firmu, která sídlí v Dobré Vodě u Hořic a už téměř 30 let se zabývá výrobou Hořických trubiček. Drtivá většina jejich výrobních procesů je stále ruční výrobou, zaměstnávají do 10 zaměstnanců, převážně maminek s dětmi. V současné době vyrábějí cca 18 druhů výrobků s chutí vanilky, kakaa, čokolády, lískového oříšku i vaječného likéru, naplněné a stočené do oblíbené oplatky, ale třeba i oblíbené trojhránky a další.

Ruční výroba i balení trubiček

My Vám od nich pošleme dárkový balíček jejich výrobků, těšit se tak můžete na Hořické trubičky s příchutí kakaovou, vanilkovou, oříškovou, sypané nebo polomáčené, ale třeba i na lázeňské oplatky nebo lísko-oříškové oplatky.

K tomu Vám přidáme ještě dárkový poukaz v hodnotě 2.000,- Kč na nákup podle vlastního výběru v jednom z významných českých internetových obchodů s počítači a spotřební elektronikou, ale třeba i hračkami, sportovním zbožím, hobby sortimentem, parfémy, hodinkami nebo drogerií.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám 2 celodenní vstupenky do pražské ZOO. V ní můžete letos obdivovat třeba unikátní pár luskounů krátkoocasých a jejich letošní mládě, malou Šišku.

Vidět můžete i obyvatele Darwinova kráteru – pár zástupců tasmánského poddruhu vombatů -  i ďábly medvědovité neboli Tasmánské čerty.

Tasmánští čerti v Zoo Praha

Skvělý je i nový pavilon goril, tzv. Rezervace Dja, která Vás svojí strhující atmosférou spolehlivě přenese do kamerunské džungle! Potkáte se zde s největší skupinou goril v Česku, mládětem kočkodana i prasečími bratry – štětkouny africkými.

Navštívit můžete i rovněž velice oblíbené sloní stádo, nebo třeba zázračného tučňáka, kterého chovatelé přes jeho nelehký start do života vlastnoručně odchovali, ryšavé mládě orangutana sumaterského Kawiho a mnoho dalšího.

Pokud odpovíte správně jen na jednu otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám dárek od radiožurnálu jako cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio