SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi poukaz na domácí potřeby

12. duben 2024

Pokud dnes 12. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dárkový poukaz od značky TESCOMA.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro vás dárek od české, konkrétně zlínské firmy TESCOMA, která je na českém trhu už více než 30 let.

My pro Vás od nich dneska máme dárkový poukaz k hodnotě 2 500 Kč, za který si budete sami moci vybrat, co by se Vám do domácnosti hodilo. Uplatnit ho můžete na webu Tescoma.cz nebo v prodejnách, prodejní centra Tescoma jsou po celé České republice.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, pošleme Vám vstupenky na vystoupení slavné irské taneční show Lord of the dance, která se v rámci nejúspěšnějšího turné znovu vrací do České republiky na přelomu letošního května a června.

Lord of the Dance Michaela Flatleyho se stali světovým fenoménem a nejnavštěvovanějším tanečním představením všech dob. Dosud tuto skvělou show shlédlo na 5 kontinentech neuvěřitelných 60 milionů diváků v 60 zemích světa.

Lord Of The Dance

V České republice se letos uskuteční 3 vystoupení „Lordů“ a to 31. 5. v Plzni, 1. 6. v Praze a 2. 6. v Ostravě. Pražské představení je již zcela vyprodáno, takže vstupenky pro Vás máme buď do Plzně, nebo do Ostravy, podle Vašeho výběru.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio