SOUTĚŽ: Za 3 správné odpovědi voucher na elektroniku a domácí spotřebiče

29. březen 2024

Pokud dnes 29. 3. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher na nákup na webu Datartu.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme vám voucher v hodnotě 3 000,- na nákup podle Vašeho vlastního výběru, který do soutěže věnoval DATART, což je přední maloobchodní prodejce spotřební elektroniky a domácích spotřebičů.

Voucher můžete uplatnit na webu Datart.cz a vybrat si můžete třeba malé elektrospotřebiče, výrobky z oblasti péče o zdraví nebo z oblasti audio a video. Nabízejí i mobilní telefony a jejich příslušenství, chytré hodinky; velký zájem je v Datartu třeba o elektrické zubní kartáčky či tyčové vysavače, za voucher si můžete pořídit třeba i kuchyňský robot.

Díky husté síti prodejen se Datart řadí mezi největší prodejce elektra v České republice a na Slovensku, už v roce 2020 oslavil 30 let úspěšného působení na trhu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, zašleme Vám dárkový poukaz na 2 vstupenky do pražského Divadla Kolowrat, které sídlí v podkroví Kolowratského paláce na Ovocném trhu v centru Prahy.

Repertoár divadla cílí na autorskou komorní tvorbu a také na francouzská současná dramata, ale nejen na ně. Představení si budete moci vybrat sami, např. Macbetha od Williama Shakespeara, Věc Makropulos od Karla Čapka, Gogolovu Ženitbu či letošní únorovou premiéru, Molièrova Dona Juana i jiné hry.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy a zároveň překvapení od Radiožurnálu.

Spustit audio