Soutěž: Za tři správné odpovědi elegantní doplňky do domácnosti

12. prosinec 2023

Pokud dnes 12. 12. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dárkový poukaz od e-shopu a značky Decoronline.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás dneska pěkný dárek od e-shopu a značky Decoronline, designového obchodu s moderním nábytkem, luxusními interiérovými doplňky a originálními dárky. Má široký sortiment kvalitních a moderních produktů od předních mezinárodních výrobců i českých designérů.

Dnes pro vás máme dárkový poukaz na značku Chilly's. Můžete si od nich vybrat například termo-nádobí – termobox na jídlo, termoláhev Chilly's Bottles nebo termohrnek Chilly's Coffee Cup, které jsou vyrobené z vysoce kvalitní nerezové oceli a mají dvoustěnnou vakuovou izolaci, která pomáhá udržet nápoje studené i horké.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně…

Pošleme balení skvělé zrnkové kávy ze sítě pražíren a kaváren Mamacoffee. Jejich heslem je „káva s příběhem“ a kávu pečlivě vybírají, nakupují za důstojných podmínek, praží je ve vlastních pražírnách. Ve Vašem setu bude káva z Brazílie, z Nikaraguy a Ugandy, ve kterých ucítíme i tóny čokolády, oříšků, ale třeba i sladkého angreštu, červených jablek či badyánu.

K tomu Vám přidáme, pěkný set dárků od značky Aperol. Jedná se o stylový batůžek, který obsahuje jednak typické pochoutky ve stylu „aperitivo italiano“, tedy tyčinky grissini nebo sušená rajčata, na zahřátí stylovou čepici a deku, ale samozřejmě i Aperol Spritz RTS (čti Aperol špric er té es). Zkratka RTS znamená „Ready To Serve“, kdy v praktických lahvičkách je už namíchaný tento ikonický italský aperitiv, drink s vyváženým poměrem Aperolu, prosecca a sody.

I při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

autor: psk
Spustit audio