SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi elektronické dárky

4. duben 2024

Pokud dnes 4. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte sadu cen od společnosti FIXED.ZONE.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska pěknou sadu cen. Budou mezi nimi dárky od společnosti FIXED.ZONE, což je český dodavatel i výrobce příslušenství nejen pro mobilní telefony.

Konkrétně pro Vás máme nabíjecí stojánek Fixed Mag power station 3 v 1, což je jedna nabíječka pro tři zařízení, která se postará o rychlé a bezpečné nabití vašich hodinek, mobilu i sluchátek. Fixed Mag power station v sobě ukrývá nejmodernější technologie pro rychlé a bezpečné bezdrátové nabíjení a zároveň moc pěkně, stylově vypadá.

K tomu Vám přidáme ještě třeba multifunkční chytrý přívěsek FIXED Sense, který funguje jako bluetooth lokátor. Můžete si ho připnout ke klíčům, peněžence, batohu nebo dalším osobním věcem, které „ztrácíte“ a díky přívěsku je snadno najdete. Přívěsek je také chrání - pokaždé když s danou věcí někdo pohne, upozorní Vás na to (upozorní třeba i na zapomenutou peněženku doma při odchodu do práce...)

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dneska poměrně aktuální cenu J, dárkový balíček vitamínů, doplňků stravy a kosmetiky od společnosti JuWital, který by se Vám mohl hodit teď na jaře, pro posílení Vaší imunity.

V balíčku je např. rozpustný ochranný nápoj AM MEGA C, ze kterého si můžete udělat jak horký, tak i studený nápoj (má nejen vysoký obsah vitaminu C, ale i vitamínu B2 a obsahuje i hořčík, které všechny přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání a k udržení normální funkce imunitního systému). Pošleme Vám třeba i doplněk stravy ImunoFit s vysokým obsahem zinku, pivovarských kvasnic a dalších vitamínů, ale např. také ochranný krém na ruce apod.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio