SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi gastronomické ceny

17. duben 2024

Pokud dnes 17. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte sadu gastronomických cen.

17.04.2024Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás sadu gastronomických dárků.

Bude mezi nimi jednak multifunkční tyčový bezšňůrový mixér od značky Sencor. Ve své výbavě má široké příslušenství, zvládne tak suroviny posekat, mixovat i šlehat. Mixér je vyroben z kvalitních materiálů, například svrchní část nožů je potažena titanovou vrstvou. Sekací nástavec má prostornou nádobu, ve které si můžete namlít kávu, ořechy, bylinky i led na ledovou tříšť. Tenhle bezšňůrový mixér je opravdu inovativní všestranný pomocník, se kterým můžete doslova tančit po celé kuchyni.

K mixéru od Sencoru Vám přidáme ještě další gastro dárky, např. stylový soudek „Sváteční ležák“ s tradičním světlým nepasterovaným ležákem Bernard (soudek je opatřený výčepním ventilem, díky němuž nepotřebujete žádné výčepní zařízení).

A aby toho nebylo málo, přidáme i balení skvělé zrnkové kávy ze sítě pražíren a kaváren Mamacoffee. Jejich heslem je „káva s příběhem“, kávu pečlivě vybírají, nakupují za důstojných podmínek, praží je ve vlastních pražírnách. Pošleme Vám třeba kávu z Brazílie, z Nikaraguy nebo z Ugandy, ve kterých ucítíte i tóny čokolády, oříšků, sladkého angreštu, červených jablek či badyánu.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte správně pouze na 2 otázky, zašleme Vám tentokrát set novinkových knih. Bude mezi nimi např. právě vyšlý působivý historický román „Ester“ od Markéty Práškové, odehrávající se po atentátu na Heydricha, za temných časů okupace, kdy se obyčejní lidé museli vypořádat s nelidskostí a krutostí nacistického režimu.

Přidáme třeba i opakovaně vycházející knížku od spisovatele Vlastimila Vondrušky „Sběratelé ostatků“, která se odehrává v polovině 14. století, ve vzrušené době válek a hladomorů, ale také zápasu o jednotu církve a křesťanské víry.

A mezi Vašimi knihami bude třeba i novinka, která dokáže obohatit vaše vztahy: „Hory, mlha, láska a já“ od Tessy Randau. Není to beletrie, ale formou poutavého příběhu Vás provede uměním správné komunikace ve vztahu; využijete ji nejen v partnerských vztazích, ale všude tam, kde je potřeba správně naslouchat a komunikovat.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio