SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi voucher na laserovou tiskárnu

17. říjen 2023

Pokud dnes 17.10.  odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte voucher na nákup laserové tiskárny HP Laser Jet Pro.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, pošleme Vám voucher na laserovou tiskárnu HP Laser Jet Pro. kterou do soutěže věnovala společnost ABEL, český výrobce tonerů do tiskáren.

Konkrétně je to HP LJ Pro M203dw, což je velmi rychlá, tichá a úsporná tiskárna pro častý tisk textových dokumentů a jednoduché grafiky. Umožňuje rychlý oboustranný tisk dokumentů a pomáhá udržet nízkou spotřebu energie, takže ušetří čas i peníze.

ABEL je český výrobce tonerů do tiskáren, má za sebou přes 30 let zkušeností vlastního vývoje, výroby a testování tiskových kazet; za tu dobu se z malé firmy stal lídr v oblasti alternativních tiskových kazet na českém trhu. Navíc šetří životní prostředí, protože nevyrábějí nové plastové korpusy, ale používají původní, nevyhazují vypsané tonery do komunálního odpadu, ale dále je zpracovávají apod.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně…

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, pošleme Vám sadu knížek s gastronomickou tématikou. Máme pro Vás třeba velice pěknou knihu Polévky a misky, což je unikátní publikace, spojující recepty a design, je to vlastně designová kuchařka. Její autorky milují polévky, které jsou pro ně zosobněním domova a zároveň milují design, proto se rozhodly spojit obsah a nádobu v jeden celek. Každá polévka tak má svou originální misku od českých a slovenských designerů; v knize najdete 54 receptů světových polévek v 54 originálních miskách od 15 nejlepších českých a slovenských designerů.

Horká polévka

K tomu Vám přidáme ještě třeba publikaci Nejčastější otázky o houbách, ve které najdete více než 100 fundovaných odpovědí na záludné otázky o nejdůležitějších jedlých i jedovatých houbách. Kniha otázek a odpovědí je plná detailních fotografií ilustrujících užitečné informace, které méně zkušenému houbaři mohou třeba i zachránit život.

A přidáme ještě další knížky nejen z téhle oblasti.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou – pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio