SOUTĚŽ: Za tři správné odpovědi značkový batoh, power banka i nabíječka

26. duben 2024

Pokud dnes 26. 4. odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte sadu dárků od počítačové školy GOPAS.

Pokud dnes odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, máme pro Vás balíček dárků, který do soutěže věnovala počítačová škola GOPAS. GOPAS je největší IT školicí zařízení v republice, pořádá širokou škálu kurzů. Jsou poskytovatelem školení informačních technologií a manažerských kurzů; školí začátečníky i experty v daném oboru (nabízejí třeba kurzy práce s daty, grafické programy nebo programování pro pokročilé i začátečníky atd., což se hodí, pokud si chce člověk prohloubit své dovednosti, nebo si zvýšit kvalifikaci).

My pro Vás od Gopasu nemáme školení nebo kurz, ale set praktických dárků, mezi kterými je zejména skvělý značkový batoh, power banka, nabíječka, kvalitní deštník a další dárky.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

Pokud odpovíte na 2 otázky správně...

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, dostanete dneska dárek od pořadatelů a partnerů akce „Stan proti melanomu“, který se opět vrací do našich ulic v tradičním dubnovém termínu; konkrétně od sítě lékáren Dr. Max, která je generálním partnerem akce.

Pošleme Vám sadu, ve které jsou opalovací produkty značky Skinexpert by Dr. Max SOLAR, konkrétně třeba opalovací krém pro dospělé nebo pro děti s vysokým ochranným faktorem (jsou určené i pro citlivou pokožku, lehce se roztírají, dobře vstřebávají a nemastí; jsou vhodné do extrémních podmínek – do hor, k moři) a Dr. Max Panthenol gel, který pečuje o pokožku po nadměrném slunění. Součástí setu je i doplněk stravy Betakaroten Forte, kdy betakaroten je přirozeným zdrojem vitaminu A, který je důležitý pro imunitu, dobrý zrak a zdravou pokožku.

Stan proti melanomu se letos koná pod heslem „Vše je o tvé hlavě“ a můžete si v něm i letos nechat zdarma vyšetřit mateřská znaménka a pleť. V pondělí 29. dubna je Stan na náměstí Svobody v Brně a v úterý 30. dubna v obchodním centru Avion v Ostravě; vždy od 10 do 18 hodin.

Ani při jedné správné odpovědi neodejdete s prázdnou a pošleme vám cenu útěchy.

Spustit audio