Tip Karolíny Vránkové: Vyrazte na pražskou Kampu na finálové práce Czech Grand Design 2020

13. duben 2021
Tip

Už vám chybí návštěvy galerií a výstav? Tak právě pro vás má tento týden moderátorka a redaktorka Karolína Vránková doporučení přímo na míru. Až do 10. května můžete vyrazit na pražskou Kampu na výstavu Best of: 2020 Czech Grand Design. Výstava představí to nejlepší z domácího produktového designu, módy, šperku, ilustrace, grafického designu a fotografie na jednom místě. Celá výstava se nachází ve venkovních prostorách a vstup je zcela zdarma.

A pokud by vás zajímal i výsledek letošního předávání, můžete ho sledovat už ve středu 21. dubna ve speciálním živém přenosu ČT art. Do nejužšího výběru 15. ročníku výročních cen Akademie designu České republiky se probojovalo 24 domácích designérů. Cenu ministerstva kultury pro designéra roku si letos odnesou návrhy a realizace svítidel, nábytku nebo menstruačního kalíšku.

Jaké favority má Karolína Vránková na výstavě Best of: 2020 Czech Grand Design? Poslechněte si celý Tip.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.