Tip Terezie Kovalové: Hudební festival Struny podzimu si žánrové meze neklade

16. říjen 2018
Tip

Poprvé v naší rubrice Tip, která pravidelně přináší podněty k návštěvám zajímavých míst a událostí, vybírá Terezie Kovalová. Radí vyrazit na koncert britského hudebníka Yellow Days, který proběhne v úterý 17. října v klubu Rock Café. Dále doporučuje vystoupení rappera Open Mike Eagle v rámci hudebního festivalu Struny podzimu nebo večer ve společnosti Peter Bjorn and John, kteří rozezní prostory Lucerna Music Baru již v pátek 19. října.

22. ročník festivalu Struny podzimu si opět klade za cíl rozšiřovat svým posluchačům obzory. Kovalová z festivalového programu vyzdvihuje zástupce současné hiphopové scény a představitele tzv. art-rapu s pseudonymem Open Mike Eagle. Kanadský rapper vystoupí 23. října v Lucerna Music Baru. Poslechněte si celý Tip známé violoncellistky. Dále také radí návštěvu festivalu Alternativa, který proběhne první listopadový týden v MeetFactory.

Příští týden opět vybírá filmový publicista Kamil Fila.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.