Tip Terezie Kovalové: Komediální show UNHhhh je moje tajná guilty pleasure

15. prosinec 2020
Tip

Tento týden pro vás violoncellistka Terezie Kovalová vybrala doporučení na svou oblíbenou internetovou show, virtuální online prohlídky nebo podcasty. 

Americká komediální show UNHhhh je na internetu k vidění už od roku 2016. Pořad moderují drag queens Trixie Mattel a Katya Zamolodchikova. Jestli patříte stejně jako moderátoři našeho pořadu Čelisti k fanouškům reality show RuPaul’s Drag Race, rozhodně vyzkoušejte i UNHhhh.

Pokud teď hledáte raději rozptýlení v podobě podcastů, Terezie Kovalová má doporučení i pro vás. Na webu Seznam Zprávy nebo ve vašich oblíbených podcastových aplikacích můžete už od léta poslouchat krimisérii České podsvětí. Investigativní novinář Josef Klíma a youtuber Adam Miklica (StaySteak) vás provedou kauzami orlických vražd, východních gangů nebo Jiřího Kajínka.

Na jakou virtuální prohlídku vyrazit z pohodlí svého domova? Poslechněte si poslední letošní Tip v režii violoncellistky Terezie Kovalové.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.