U dvou tragických dopravních nehod na Jičínsku a Rychnovsku dnes zasahovali všechny složky IZS

10. březen 2020 15:03

Obě dopravní nehody s tragickými následky se staly v úterý 10. března 2020. Jedna brzy ráno a druhá odpoledne.

Čtěte také

Krátce po půl osmé hodině ráno přijalo krajské operační a informační středisko hasičů oznámení o dopravní nehodě několika osobních vozidel v katastru části Lično na komunikaci mezi Dětenicemi a Libání.

Na místo události byli vysláni profesionální hasiči z Jičína a JSDH Libáň a Kopidlno. Na místě bylo zjištěno, že havarovalo celkem pět osobních vozidel.

Dvě osoby byly zraněny a další člověk bohužel i přes veškerou poskytnutou pomoc na místě zemřel. Po došetření nehody pomohli hasiči s naložením poškozených vozidel na odtah a postarali se o úklid vozovky.

Dvě tragické dopravní nehody na Jičínsku a Rychnovsku

Profesionální jednotka z Dobrušky zasahovala u dopravní nehody tří osobních vozidel, při které došlo bohužel k úmrtí jedné osoby. Další člověk byl při události zraněn.

Čtěte také

Nehoda se stala na silnici č. 14 u odbočky na část Křovice, komunikace musela být v místě uzavřena.

Hasiči pomohli se zajištěním místa události, zabezpečili havarovaná vozidla proti vzniku požáru a předali místo policistům. Předpokládá se, že po došetření se jednotka na místo vrátí, aby odstranila následky nehody a provedla úklid vozovky.

Na místě obou dopravních nehod spolupracovaly všechny složky IZS. Příčiny a okolnosti obou tragických událostí vyšetřuje Policie ČR.

Dvě tragické dopravní nehody na Jičínsku a Rychnovsku
autor: baj | zdroj: HZS Královéhradeckého kraje
Spustit audio

Související