Umělec Ondřej Brody: Nejmódnější je chodit nahatej

23. listopad 2023

Hostem dada rubriky Brambora s vejcem byl umělec Ondřej Brody. Ten nám v rozhovoru mimo jiné vysvětlil, jak poznáme dobré a kvalitní umění a taky jestli se dá uměním živit. Došla řeč i na to, kdy a za jakých okolností použil dítě místo štětce.

Ondřej se po telefonu pořádně rozpovídal a vyjasnil nám i další věci. Třeba proč rád pracuje ve dvojici a co je podle něj v současnosti nejmódnější kousek oblečení. „Nejmódnější je vždycky chodit nahatej,“ neváhal s odpovědí Ondřej a na Alešovu domněnku, že v současném počasí to není ideální, opáčil, že on prostě miluje chodit nahatý. A hotovo. Jakým písmenem by se rád stal a zvolil by si radši rakev, nebo urnu? I to jsme probrali.

Do hudebního okénka vybral Aleš písničku Throw Your Set In The Air z roku 1988 od skupiny Cypress Hill, při které se prý rád pohupuje.

Co Aleše v posledním týdnu skoro rozplakalo a jak se to vztahuje k Trutnovu? V čem vám může zlepšit kvalitu života hořčice a proč si v ní máte máčet nohy? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a dozvíte se všechno.

Spustit audio