Václav Rouček: Nejhorší smrad jsou hokejové rukavice

21. červen 2023

Hostem dada rubriky Brambora s vejcem byl tentokrát zpěvák, designér webů a aplikací, hokejista a člen dua VR/NOBODY Václav Rouček. Autor podcastu Pochlap se v rozhovoru mimo jiné zmínil, že nejhůř na světe podle něj smrdí hokejové rukavice a že má problém s fialovou barvou.

Zajímaly nás samozřejmě klasické dotazy (názor na znojemskou omáčku ve srovnání s koprovkou nebo preference v oblasti housek a rohlíků), ale vytáhli jsme z Vaška taky radu na to, jak být v životě šťastný.

Do hudebního okénka Aleš vyštrachal písničku, kterou skoro nikdo nezná, od kapely, kterou už taky skoro nikdo nezná. A sice track Liquid Dream od dávno rozpadlého boybandu O-Town.

Který trendy kousek nebo módní doplněk by si podle Vaška Roučka z podcastu Pochlap se měl pořídit Aleš? Pletou si lidé Václava s Markem Vašutem? Nebo s někým úplně jiným? Poslechněte si celý rozhovůrek.

Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.