Vařeno s láskou. To je recept na vítězný zvěřinový guláš z Uhířských Janovic
16. červenec 2022 19:57
Soutěž ve vaření zvěřinových gulášů se v sobotu konala v Huti František v Sázavě na Benešovsku v rámci prvního ročníku Sázavských slavností. Do soutěže se přihlásilo celkem 7 týmů. A jejich guláše pak hodnotila porota v čele s šéfkuchařem Jaroslavem Sapíkem.
K sedmi kilogramům jeleního masa, které měly týmy k dispozici, se krájelo stejné množství cibule. „Další ingredience ale neprozradíme,“ smáli se soutěžící kuchaři.
Absolutním vítězem se stal tým Apego z Uhlířských Janovic. „Máme tam cibuli, česnek, sůl, pepř a nějaké to gulášové koření. A hlavně „hodně lásky,“ prozradili vítězové
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
‚Pro pravdu boží půjdeme až do Kostnice.‘ Obvodní soud opět projednává kauzu blokace webu AC24
-
Martínkovi se daří dobře. ‚Rozpovídal se, pase koníčky, má radost ze života,‘ oznámila jeho rodina
-
ONLINE: Kyjev tvrdí, že připravil Putina o dárek k inauguraci. Odhalil chystaný atentát na Zelenského
-
Hertl národní tým na mistrovství světa neposílí, klub svého útočníka na šampionát neuvolní