Ve školních jídelnách se vaří nejen zdravě, ale i chutně
Řekne-li se školní jídelna, někteří si možná vybaví nevábně vypadající pokrmy. Obzvlášť "oblíbená" byla tzv UHO - univerzální hnědá omáčka, která se dávala téměř ke všemu. Ale doba už je naštěstí jiná. Dnes se v mnohých školních jídelnách vaří nejen zdravě, ale i chutně. Nevěříte? Pak vás snad přesvědčí příspěvek Ilony Dvořákové, která se vypravila do školní jídelny Základní a mateřské školy Josefa Gočára v Hradci Králové, kde se jí ochotně ujala vedoucí Dagmar Hepnerová.
Zprávy z iROZHLAS.cz
-
ONLINE: Fico je ve vážném, ale stabilizovaném stavu. Operace trvala pět hodin, informovala nemocnice
-
‚Zřejmě selhání v širším perimetru.‘ Atentát na Fica jako zlomový moment pro Slovensko
-
Největší hvězdy dneška jsou ženy – a Tom Cruise, říká herecká legenda Meryl Streepová
-
Martínkovi rodiče nevěděli, že mají gen, který způsobí vzácnou nemoc. Na světě ji má jen 150 lidí