Věštec Vlastík Plamínek: Kdyby rok 2024 byl jídlem, byl by omeletou se špenátem

11. leden 2024

V dada rubrice Brambora s vejcem jsme se telefonicky spojili s věštcem a milovníkem bubínků Vlastíkem Plamínkem. Zjišťovali jsme, jak vnímá Vlastík nadcházející rok 2024, jaké každodenní rituálky mu zpříjemňují život, nebo kterou rasou psa bych chtěl být.

Telefonát Vlastíkovi byl letos trochu oříšek, protože na původní smluvený termín asi Vlastík zapomněl a nepodařilo se nám mu dovolat. Ale napodruhé už to klaplo, a proto jsme ho mohli proklepnout i s dotazy na jeho oblíbené písmeno a oblíbený zákusek. Vlastík taky prozradil, že kdyby letošní rok byl jídlem, tak by byl omeletou se špenátem, ale případně by mohl být i krupicovou kaší nebo plněným bramborákem.

Do hudebního okénka Aleš vybral písničku z roku 1982 Da da da od kapely Die Neue Deutsche Welle. „Kravina repetitivní, ale krásná zároveň, shrnul píseň Aleš. „Lepší než drátem do oka,“ doplnila Ivana.

Jakou radu pro duchovní růst bychom si letos měli vzít k srdci a jak na to, aby nám nenaklíčily uskladněné brambory? Poslechněte si celou Bramboru s vejcem a tohle všechno se dozvíte.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.