Vše, co potřebujete vědět o letošní Kavárně POTMĚ

31. leden 2020

Kde se letos Kavárna POTMĚ zastaví, kolik zaplatíte za vstupné, jak rezervovat prostor pro firmy a školy a kde koupit voucher jako dárek pro své blízké? 

Kde se letos s Kavárnou POTMĚ zastavíme? 

V Českých Budějovicích v termínu 25. - 30. 8.

  • V úterý 25. 8. a středu 26. 8. uspořádá město dva koncerty, které proběhnou v bezprostřední blízkosti kavárny, a užít si je tak budou moci i kavárenští hosté.
  • 25. 8. zahraje od 19 hodin jazzová kapela Two Towers HULU Jazz,
  • 26. 8. vystoupí od 17 hodin folklorní soubory. Doprovodný program chystá i samotná Kavárna POTMĚ, kterou ve středu v čase 14h–18h navštíví se zážitkovým programem spřízněná Společnost pro ranou péči, která v Českých Budějovicích poskytuje terénní i ambulantní služby pro rodiny se zrakově postiženými dětmi.
  • 27. 8. čeká na hosty koncert potmě, kdy od 17 hodin vystoupí přímo vnitř Kavárny POTMĚ ve dvou půlhodinových blocích kapela Slza. Vstupenky kupujte ZDE.
  • 28. 8. proběhne autorské čtení youtubera a moderátora Kovyho. Vstupenky kupujte ZDE. Návštěvu Českých Budějovic završí Kavárna POTMĚ na multižánrovém festivalu Město lidem / lidé městuPro aktuální informace sledujte naši Facebookovou událost.

V Ostravě (15. - 19. 9.), Olomouci (12. 10. - 15. 10.) a Praze jsou KAVÁRNY POTMĚ ZRUŠENY

Velice nás to mrzí, ale vzhledem ke zhoršující se epidemiologické situaci jsme se rozhodli nevyjíždět s Kavárnou POTMĚ ani do Olomouce, ani do Prahy. Bylo to pro nás velice těžké rozhodování, ale vzhledem k nařízením vlády jsme usoudili, že nemůžeme riskovat zdraví vás, našich návštěvníků, ani našich kavárníků. Vstupenky do kavárny zůstávají v platnosti na příští rok, budeme velice rádi, pokud si je necháte a podpoříte tak Světlušku. Pokud si budete přát jejich vrácení, obracejte se přímo na GoOut. Vstupenky na akustický koncert kapely Slza vám budou vráceny skrze GoOut. Opatrujte se a budeme se na vás moc těšit třeba na sérii Nočních běhů pro Světlušku, kterou jsme úspěšně odstartovali v Ostravě. Více na www.behprosvetlusku.cz

Vstupné do Kavárny POTMĚ (včetně jednoho nápoje a hrnečku):

Praha: dospělý 180 Kč, dítě do 15 let + ZTP 100 Kč, rodinné 500 Kč, 2. nápoj 50 Kč

Ostatní kraje ČR: dospělý 150 Kč, dítě do 15 let + ZTP do 15 let 100 Kč, rodinné 2+2 450 Kč,  2. nápoj 50 Kč

Zakupte voucher a potěště dárkem své blízké. Vybrat si můžete ze dvou typů voucherů. První je určen k návštěvě Kavárny POTMĚ pouze v Praze, vouchery kupujte ZDE, druhý platí pro všechny naše regionální zastávky, vouchery kupujte ZDE

Spustit audio