Všechno co říkám, si jen myslím! Startér hledá vhodné adepty*ky do finálové trojice

12. březen 2024

Odteď už nikdo nevypadává, zbylých pět soutěžních songů dokončí svou pětitýdenní štaci za každou cenu. Stále tu ale jde o hlasy! V příštích dnech budou Martin, Filip a tříčlenná porota retrospektivně lovit, porovnávat a argumentovat, aby z dvaceti nejhlasovanějších skladeb společně vybrali finálovou trojici. Ta se potom – v pondělí 15. dubna – představí živě na Startér Showcasu v pražských Kasárnách Karlín. Úplného vítěze Startéru 2023/2024 vyberete opět vy – svými hlasy!

Hodnocení posledních přeživších songů se ujali Martin, Amák a Matěj. Prořídlé složení porotcovského dílu přineslo mimo jiné hlubší debatu o tom, jak důležité je u soutěžících živé vystupování nebo hřejivý fakt, že v dobré písničce by mělo být slyšet srdíčko. „Všechno, co říkám, si jen myslím,“ ujišťoval všechny Matěj Belko.

Amák zase v souvislosti s trackem od Tomáše Morgana odkryl, jak to má s rapem, co si myslí o Eminemovi nebo co signifikantního hledá v dobré rapové flow. Na závěr dílu jsme si připomněli vítězné songy z předešlých dvou ročníků, zdravíme prazdniny z Brna a Marjari z Českých Budějovic!

Poslechněte si celý díl Startéru, doražte 15. dubna na Startér Showcase v Kasárnách Karlín a hlasujte pro své favority*ky na wave.cz/starter.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.