Vyberte Pašáka Vysočiny! Výsledky vyhlásíme 20. listopadu

16. listopad 2023, aktualizováno

Do soutěže o nejkrásnějšího psa Vysočiny jste přihlásili 196 pejsků. Hlasování skončilo, došlé hlasy jsme zkontrolovali a známe výsledky. Vítěze vyhlásíme 20. listopadu.

Hlasování bylo ukončeno.

Kontrola našeho IT oddělení bohužel odhalila podvodné hlasování. Anketu ukončíme v úterý 7. listopadu ve 12:00 hodin, poté projdou všechny hlasy kontrolou a ty, které byly připsány proti pravidlům soutěže, odečteme. Protože to zabere nějaký čas, výsledky ankety nezveřejníme v původně avizovaném termínu 10. listopadu, ale až v příštím týdnu.

Hlasování v anketě začíná 24. října a potrvá do 7. listopadu 2023. Z jedné IP adresy (počítače) je možné hlasovat 1x za 30 minut. Vítězem ankety se stane pes, který v hlasování na internetu získá nejvíc hlasů. Soutěžící, který takového psa do ankety přihlásil, získá poukazy na chovatelské potřeby v OC Reiterman v Jihlavě v hodnotě 8. 400 Kč (12 poukazů, á 700 Kč).

Vítěze ankety vyhlásíme 10. listopadu.

Ceny máme připravené i pro hlasující. Kdo vyplní při hlasování i formulář, bude zařazený do slosování o jeden z pěti poukazů na nákup v OC Reiterman v Jihlavě v hodnotě 1.000 Kč.

autor: hoch
Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.