Vysíláme živě z Flory Olomouc

14. srpen 2019

Ve čtvrtek 15. srpna se přijťe podívat na moderátory Dvojky a jejich živé vysílání přímo z veletrhu Flora Olomouc. Můžete vyhrát digitální rádio či detektivní sady Dvojky.

Pokud vás zajímají nádherné květiny a vše okolo zahrady, tak můžete v následující dnech navštívit renomovanou a velmi oblíbenou mezinárodní květinovou výstavu a zahradnický veletrh Flora Olomouc.

Logo Výstaviště Flora Olomouc

Ten probíhá od čtvrtka 15. 8. 2019 až do neděle 18. 8. 2019. Hned na první den si Dvojka navíc připravila živé vysílání přímo z prostor veletrhu. Z terasy hlavního Pavilonu A odvysíláme ve čtvrtek živě rovnou tři pořady, ve kterých se budeme věnovat tématům spojeným s obsahem veletrhu.

Přijďte se podívat na naše moderátory a poslechnout si jejich živé vysílání se spoustou zajímavých hostů.

Flora Olomouc - terasa pavilonu A - čtvrtek 15. 8. 2019

Český rozhlas Dvojka – speciální živé vysílání

9:00 – 11:00 – Dva na Dvojce, moderuje Šárka Volemanová a Jiří Holoubek

11:00 – 12:00 – Blízká setkání, moderuje Aleše Cibulka

13:00 – 16:00 – Odpoledne s Dvojkou, moderuje Iva Bendová

Soutěž

kytice

S Vražedným létem můžete na veletrhu navíc vyhrát digitální DAB+ rádio nebo detektivní sady Dvojky s audioknihou Sherlock Holmes Ve státních službách. Stačí jen správně vyplnit soutěžní leták s tajenkou a odevzdat jej našim hosteskám u vysílacího stanu Dvojky. Pravidla soutěže najdete zde.

Více o veletrhu Flora Olomouc a programu na všechny dny zde.

Spustit audio

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.