Zkouškový 2, díl #4: Promiň, žiju spíš mimo mobil

8. duben 2021

Studentka práv Kristína je znovu vyhozena od zkoušky, mezi pedagogy se začíná šířit fáma, že kašle na školu. Asi tuší, kdo za ní stojí. Influencerka Ema se vymezuje proti všemu a proti všem online i offline. Nikdo její podrážděnosti nerozumí. Obava studentky scenáristiky Linh se potvrdí. Neví, co bude dělat, a už vůbec ne, jak to řekne Zdeňkovi.

Tanečník Juraj si je o trochu jistější v rozhodnutí odjet za přítelem do Portugalska. Do toho ale dostane nabídku inscenovat v Praze představení. Medik Tomáš se zklame v na první pohled dobře se rozjíždějícím vztahu se spolužačkou Natálií. Studentka politologie Johana se rozčílí, když zjistí, že ze zákona nemá nárok na volno, když se chce registrovat. Ema nespí několik dní v kuse a propadá se do manických stavů, které se nečekaně vyhrotí.

Poslechněte si čtvrtý díl seriálu Zkouškový 2, ve kterém bude Kristína řešit sexuální obtěžování a Linh se srovnává s tím, že možná bude muset přehodnotit všechny své plány.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.