Arteta působí jako ubrečenec, reaguje Pěruška na stížnosti kouče Arsenalu směrem k rozhodčím

6. listopad 2023

Proč se po fotbalovém víkendu v Anglii zase více než hezké akce a góly řeší kontroverzní výroky sudích? Jaký zákrok vyvolal největší emoce v duelu Newcastle proti Arsenalu, který Geordies vyhráli 1:0? Proč se u systému VAR zkoumaly tři situace u vítězného gólu? „Arteta nyní působí jako ubrečenec. Nevím, zda dokáže odhadnout dopad svých slov,“ reaguje Jan Pěruška na pozápasové stížnosti Artety. Proč Martin Minha pochybuje o VARu? Poslechněte si v pořadu S mikrofonem do Anglie.

„Luton pro mě byl po minulém kole, kdy prohrál vysoko na Aston Ville, jasným adeptem na sestup. Proti Liverpoolu díky štěstí a neproduktivitě soupeře vzdoroval až do poslední chvíle. Určitě se jim zvedne sebevědomí do dalších zápasů,“ hodnotí vystoupení nováčka Jan Pěruška.

Jak funguje staronová stoperská dvojice v obranných řadách Manchesteru United? Kdo by měl být lídrem United a vést tým směrem nahoru tabulkou? Kdo zářil v dresu Manchesteru City při kanonádě proti Bournemouthu (6:1)? Kdo z rozhodčích v Anglii stále opakuje chyby? Kdo Sheffieldu United zajistil ve 100. minutě zápasu první výhru v aktuálním ročníku Premier League? Shodli se naši experti na hráči kola? Nechte se od Jana Pěrušky a Martina Minhy pozvat na pondělní šlágr a dohrávku 11. kola Premier League mezi Tottenhamem a Chelsea. 

Spustit audio

Související