Na pozici křídelníka v Chelsea nehrál nikdy lepší hráč, říká Tylšar po konci kariéry Edena Hazarda

16. říjen 2023

Reprezentační okno znamená stopku pro klubový fotbal, ale rozhodně ne pro pořad S mikrofonem do Anglie. V jeho dalším vydání Jan Pěruška s Martinem Minhou hodnotí vystoupení anglické reprezentace v přátelském utkání proti Austrálii. Jak to nyní vypadá v sestupových vodách v tabulce Premier League? Jaké inovace se chystají ohledně řízení zápasů a kolik minut se průměrně v zápasech anglické ligy nastavuje? Jak hodnotí naši experti konec kariéry Edena Hazarda? Poslechněte si.

Kdo dostal od ročníku 2020/2021 nejvíce žlutých karet za protesty u rozhodčích? Kdo nejvíce zdržuje hru? Aktuální díl pořadu S mikrofonem do Anglie přináší i mnoho statistických údajů.

Eden Hazard, který ukončil profesionální kariéru, v Premier League odehrál 245 zápasů, ve kterých vstřelil 85 gólů, zaznamenal 54 asistencí a jednou byl oficiálně vyhlášený hráčem sezony, v sezonách 2014/2015 a 2016/2017 vyhrál titul a získal i několik individuálních ocenění.

„Co se týká hry dopředu a pozice křídelníka, tak Eden Hazard byl nejlepším hráčem, který kdy v Chelsea hrál. Škoda, že v klubu nyní žádný takový playermaker není,“ říká Pavel Tylšar.

O jakých prohřešcích Edena Hazarda ví reportér Radiožurnálu Sport Tylšar? Dozvíte se v našem tradičním pondělním fotbalovém povídání o anglickém fotbale.

Spustit audio

Související