Tylšar: Hra Chelsea už dává smysl, ale výsledky zatím nejsou. Snad dostane kouč Pochettino důvěru

25. září 2023

Pondělní dávka fotbalové zábavy je tady. Moderátoři Martn Minha a Jan Pěruška důkladně rozebírají 6. kolo Premier League a především zápas víkendu, kterým byl bezpochyby duel Arsenalu s Tottenhamem (2:2). Debata se točí i kolem první výhry Evertonu nebo neustálého trápení Chelsea. Shodnou se experti Radiožurnálu Sport na hráči kola? Poslechněte si další díl pořadu S mikrofonem do Anglie.

„Z obou stran to bylo hodně nervózní. Tottenham v případě výhry mohl vyrovnat svůj nejlepší vstup do sezony od roku 1961/1962, kdy měl poslední titulovou sezonu. Projevilo se třeba i to, že v dresu Spurs zažilo hodně hráčů v severolondýnském derby premiéru,“ hodnotí šlágr Arsenalu s Tottenhamem Jan Pěruška.

Utkání mezi tradičními rivaly skončilo poprvé po čtyřech letech remízou. Kdo byl smolařem utkání? Oba naši fotbaloví experti se shodli, že Cristian Romero z Tottenhamu, který si dal vlastní gól a navíc zavinil i penaltu. Po výsledku 2:2 tak oba týmy drží v letošní sezoně neporazitelnost a mají bilanci čtyř výher a dvou remíz.

První výhra Evertonu a další porážka Chelsea

Naopak jiné starosti řeší fotbalisté Evertonu, kterým se ale nyní může o trochu lépe dýchat, protože jejich klub poprvé v sezoně uspěl a po výhře 3:1 nad Brentfordem se posunul na 13. místo tabulky. Naopak Chelsea zapsala další porážku a stále se v novém ročníku nemůže dostat do ideální formy.

„Hra Chelsea už mi dává větší smysl než v minulé sezoně. Všechno si to sedá, ale určitě není zvyklá být tam, kde momentálně je. Doufám, že trenér Pochettino bude mít stále důvěru a nebudou se tam točit trenéři, jak na horské dráze. Sám říkal, že jeho svěřenci potřebují rok, dva, aby si to všechno dokonale sedlo. Musí ale myslet na to, aby nespadli,“ říká s nadhledem reportér Pavel Tylšar.

Jak reportér Pavel Tylšar vstřebal porážku Chelsea s Aston Villou? Užijte si s námi bilanci 6. kola Premier League. Proč si myslí Minha, že je Rodri momentálně nejlepším záložníkem na světě? Poslechněte si.

Spustit audio

Související