Rice má neuvěřitelný nadhled a pro Kanonýry to byl skvělý transfer, chválí záložníka Arsenalu Minha

4. září 2023

Rozbroje v kabině Manchesteru United, neuvěřitelný klid, který vykazuje Declan Rice, tři hattricky v jednom kole nebo zajímavé přesuny v závěru přestupového okna. Proč Martin Minha jako tým 4. kola Premier League považuje Tottenham Hotspur? Co se dělo ve šlágru víkendu, ve kterém Arsenal díky drtivému finiši porazil Manchester United 3:1? Zbilancujte s námi další kolo Premier League.

Jak moc uchvátilo fotbalové experty Radiožurnálu Sport, že hvězdný zpěvák Robbie Williams věnoval song Angels trenérovi Tottenhamu Spurs Ange Postecoglouvi?

Ve šlágru 4. kola Premier League na Emirates Stadium mezi Arsenalem a Manchesterem United vstřelil rozhodující gól Declan Rice a přispěl k výhře 3:1. „Pro fanoušky je sice často neviditelný. On ale nekazí, má neuvěřitelný nadhled a funguje jako spojka mezi obranou a útokem. Ukazuje se, že to byl skvělý transfer,“ chválí čtyřiadvacetiletého záložníka Martin Minha.

Jak se dařilo Vladimírovi Coufalovi v dresu West Hamu v zápase na nově otevřeném útulném stadionu nováčka z Lutonu? Shodli se Pěruška s Minhou při volbě hráče kola? Poslechněte si další díl pořadu S mikrofonem do Anglie.

Spustit audio

Související