Minha: Pokud máte velké štěstí, tak můžete sehnat na zápas Liverpoolu vstupenku za 9 liber

Co se stalo hráčům Aston Villy při cestě ze zápasu 3. kola Premier League z Burnley? Jaký rakouský příběh rozebírají Martin Minha a Jan Pěruška? Co se dělo v zápase víkendu mezi Newcastlem a Liverpoolem? V jaké cenové relaci se pohybují vstupenky na zápasy Premier League? Kdo před sezonou nejvíce zdražoval ceny? V nejdražších vstupenkách vládne Chelsea, kde si fanoušek na hlavní tribunu zaplatí až 240 liber. Kdo byl hráčem 3. kola? Užijte si pořad S mikrofonem do Anglie.

„Když se divám na ceny nejlevnějších vstupenek na Premier League, tak mě zaráží cena na Evertonu, ale dokázu to pochopit. Oni staví nový stadion, takže náklady jsou hodně vysoké. Záleží na tom, jak cena vypadala třeba dva roky zpátky. Teď stojí nejlevnější vstupenka na Everton 55 liber,“ zmiňuje Jan Pěruška.

V nejdražších vstupenkách vládne Chelsea, kde si fanoušek na hlavní tribunu zaplatí až 240 liber. „Takové peníze bych za fotbal na Chelsea nedal,“ přiznává Martin Minha.

Velký příběh v dresu Wolves píše Saša Kalajdžič. Po desíti měsících, kdy byl kvůli vážnému zranění mimo hru, nyní rozhodl utkání proti Evertonu. Co na to říkají naši experti?

Poslechněte si českého fanouška Jiřího Macháčka, který si udělal výlet do Anglie na tři zápasy Premier League? Kolik stojí lístek na zápas Chelsea na Stamford Bridge? Jaká atmosféra panovala na Watfordu? S mikrofonem do Anglie zná odpověď na všechny otázky ohledně anglické nejvyšší fotbalové soutěže.

Spustit audio

Související