Nedává góly, ale hodně pomáhá do obrany. Proto Erik ten Hag Antonyho pořád staví, říká Minha

11. září 2023

Kontroverzní Antony, zaváhání anglické fotbalové reprezentace, otevřený Henderson, čerstvá krev Manchesteru City. I v reprezentační pauze si užijte plno zajímavých témat v dalším dílu pořadu S mikrofonem do Anglie. Martin Minha s Janem Pěruškou řeší i sestavu Manchesteru United nebo změny u Citizens. Proč Minhu anglická reprezentace nebaví? Poslouchněte si.

Tým Garetha Soutgateho v kvalifikační skupině poprvé ztratil, když s Ukrajinou pouze remizoval 1:1. Kdo z anglického týmu zazářil?

Už rok v dresu Manchesteru United působí brazilský křídelník Antony. Za 48 soutěžích zápasů vstřelil osm gólů a tři asistence. „V zápase proti Arsenalu mě překvapil tím, jak pomáhal s hrou do defenzivy. V tom se za poslední rok určitě hodně zlepšil. Možná i pro to ho Erik ten Hag stále staví, i přestože nedává góly a nemá asistence,“ říká Martin Minha.

Poté co se hráči vrací do svých klubů, tak Antony tam nebude. Aktuálně čelí podezření z násilí k bývalé přítelkyni Gabriele Cavalliniové, které měl dát v lednu na hotelovém pokoji hlavičku a ona musela vyhledat lékařskou pomoc i vzhledem k tomu, že jí údajně úderem pěstí do hrudníku poškodil silikonový prsní implantát. Následně přišly i další dvě obvinění.

Spustit audio

Související