Blízká setkání moderátorů. Speciál s historkami ze zákulisí pořadu

31. srpen 2023

Moderátorského „žezla“ pořadu se opět ujímají pravidelné průvodkyně Tereza Kostková a Adéla Gondíková. V Radiocafé proběhlo posezení s jejich prázdninovými kolegy. Řeč byla hlavně o zážitcích a dojmech z vysílání a nechyběly ani vtipné historky.

„Je to velmi speciální vydání Blízkých setkání aneb Bleší cirkus na cestách. My se ho s Terezou Bebarovou budeme snažit uřídit,“ uvádí přítomné do obrazu Vasil Fridrich.

„Nabídku moderace od šéfredaktorky Lenky Mahdalové jsem v nějakém poblouznění vzala a říkala jsem si, že to bude krásné. A čím víc se termín blížil, tak jsem se v noci vzbouzela celá zpocená,“ popisuje úplné začátky Tereza Bebarová.

Speciální vydání Blízkých setkání z Radiocafé Vinohradská 12

„Jsem překvapený, jak se mi to líbilo. Po letech jsem se vrátil k takovéto talkshow a jsem rád. Vadí mi však časová ukázněnost, kdy host chce ještě něco říct a nejde to,“ hodnotí své zkušenosti Martin Hrdinka.

„Pravidla jsou od toho, aby se porušovala, jestliže jsou ve prospěch obsahu,“ vstupuje do debaty Tereza Kostková. „Já mám rozhodně obsah nadřazený nad formou, jakkoli mám formu ráda. Bez obsahu mi přijde mrtvá. Takže, a říkám to veřejně, klidně škrtnu písničku!“

„Zajímá mě, jestli máte taky stres z posledního vstupu,“ ptá se svých kolegů Adéla Gondíková. „Když hosta upozorním, aby už moc nemluvil, tak mi pak odpovídá jednoslovně,“ dělí se o své zkušenosti ve speciálním vydání Blízkých setkání z Radiocafé Vinohradská 12.

Martin Hrdinka, Tereza Bebarová, Tereza Kostková, Adéla Gondíková a Vasil Fridrich

Související