Drake svými úspěchy v hitparádách už trochu nudí a Ben Cristovao sype jednu spolupráci za druhou

10. září 2020

Druhý díl hudebního pořadu Velký čísla ovládl kanadský hitmaker Drake. Z tuzemské scény Annabelle s Filipem ocenili konzistentního Bena Cristovaa, došlo ale i na narozeninové přání Beyoncé nebo na ódu Richarda Krajča legendárnímu fotbalovému útočníkovi.

Drake ani Beyoncé nejsou v nejprestižnější americké hitparádě Billboard Hot 100 žádnými nováčky. První zmíněný to potvrzuje třeba novým singlem Laugh Now Cry Later, na kterém hostuje i rapper Lil Durk, který si neodpustil zmínku o Tekashim 6ix9ine. Kontroverzního rappera, kterého nedávno propustili z vězení, v tracku označil za krysu, což je zároveň znamení, ve kterém se narodili podle čínského zvěrokruhu Annabelle s Filipem.

Tahounem týdne ve světových žebříčcích je jednoznačně teprve devatenáctiletý americký rapper 24kGoldn, který k sobě na novince Mood přizval portorikánského kolegu Ianna Diora. Narozdíl od moderátorů Velkých čísel se ale kalifornský rodák 24kGoldn, vlastním jménem Golden Landis Von Jones, narodil ve znamení draka, a to už zní o něco lépe.

Dokážou Annabelle s Filipem ocenit písničku kapely Kryštof o Milanu Barošovi? A kdo by podle nich měl být v hitparádách mnohem výš, než je teď? Poslechněte si druhý díl Velkých čísel.

Playlist:

DRAKE – Laugh Now Cry Later ft. Lil Durk
24KGOLDN – Mood ft. Iann Dior
PIL C – Hawaii ft. Ben Cristovao
ANNE-MARIE – To Be Young ft. Doja Cat
HILLS 97 – Máma Říkala ft. Ben Cristovao
KRYŠTOF – Milan Baroš
BEYONCÉ – Brown Skin Girl
DJ KHALED – Popstar ft. Drake

autoři: Annabelle , Filip Černý
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.