Drby z Cannes: Johnny Depp jako Ludvík XV. nudil, Juliette Binoche předvedla dokonalé food porno

31. květen 2023

O víkendu skončil 76. ročník filmového festivalu v Cannes, který navštívil také Šimon Holý. Jaké filmy se mu líbily a jaké drby slyšel? Seriál Succession neboli Boj o moc skončil. Proč nad ním nejde přestat přemýšlet, i když jeho postavy jsou úplně mimo realitu? Pusťte si novou epizodu podcastu Kompot!

V Cannes měl velmi sledovaný comeback Johnny Depp, který si zahrál Ludvíka XV. v historickém snímku Jeanne Du Barry - Králova milenka. Co se šuškalo o jeho výkonech a spolupráci s režisérkou Maïwenn? Jak dopadl u diváků a recenzentek seriál Idol, ve kterém hrála po boku The Weeknda Deppova dcera Lily-Rose Depp?

Podpořte Kompot v anketě Podcast roku! Hlasujte pro něj do 5. června na webu podcastroku.cz.

Hrozní lidé dělají hrozné věci a jsou hrozně smutní. Seriál Succession skončil svou čtvrtou a zřejmě poslední sezónu. Jak se finále líbilo Šimonovi a proč je Boj o moc podívaná, na kterou nejde přestat myslet? A kdo je Hanky nejoblíbenější postava? Pusťte si Kompot.

Kauza Brzobohatý-Kuchařová nebo šestá sezóna reality show Selling Sunset – pusťte si naše bezprecedentní názory v nové epizodě a sledujte Kompot na Instagramu!

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.