Herní horoskop. Ovlivní období narození váš hráčský styl?

31. červenec 2020

Je léto, což v herním průmyslu symbolizuje období sucha. Proto si Jarda se Šárkou ve Questu tentokrát nepovídají o svých zážitcích z hraní aktuálních titulů, ale rozhodli se zabrousit do abstraktnějších rovin minulosti, a to ke hvězdám. Rozumějte, k herním znamením.

Stejně jako podstatná část populace věří, že poloha planet v době jejich narození ovlivňuje jejich povahu, mohly by hry vydané v období kolem narozenin mít vliv na to, co při hraní preferujeme a které tituly nás baví. Anebo taky vůbec ne.

Jarda Möwald se narodil právě během pověstného suchého času na začátku srpna, Šárka Tmějová naopak v čase zlatých herních žní na konci března. Zatímco Jarda tak musel v kalendáři občas zabrousit i o pár měsíců dopředu či dozadu, aby našel nějaký výrazný titul, který jeho hráčskou kariéru ovlivnil, Šárka si prostor na výběr vytyčila do pouhých dvou jarních týdnů. Poté postupně z každého roku svých životů vybírali hry, které se na jejich povahách a hráčském vkusu patrně nejvíc podepsaly. Společně s nimi si svůj herní horoskop můžete sestavit i vy sami – výsledek vás možná překvapí.

Mají na životy Jardy a Šárky velký vliv hvězdy? Nad zařazením kterých titulů do horoskopu nejdéle váhali a na které jsou naopak nejvíc pyšní? Pusťte si celý díl aktuálního, poněkud ezoterického Questu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.