Hudební tip: Sofian Medjmedj je věrný Harrymu Stylesovi a namotal ho Don Toliver

1. prosinec 2022
Tip

Před pár dny v našem proskleném studiu v rámci další Radio Wave Studio Session vystoupil dvacetiletý zpěvák a songwriter Sofian Medjmedj. U nás ve vysílání se už dříve objevil – v hudebním pořadu Velký čísla i v podcastu Pochlap se. Při příležitosti živého koncertu nám prozradil, koho teď takzvaně rotuje ve sluchátkách. Ve svém hudebním tipu vzdal hold jedné z největších popových hvězd Harrymu Stylesovi a rapperovi, který si říká Don Toliver.

„V poslední době jsem rád poslouchal Harryho Stylese, jeho novou desku Harry's House. Jedu to dost, baví mě to, jak hudebně tak i textově,“ říká Sofian. Přiznává ale, že se mu líbí v podstatě vše, co Styles kdy udělal.

„Taky Don Toliver. Znám ho už dlouho, ale jeho poslední deska Life Of a Don, tam jsou šílený věci. Líbí se mi, že je tam rap, ale zároveň tam ukazuje tu svojí R&B stránku. Je fakt dobrej.“

Které album si teď Sofian Medjmedj „totálně jede“? Poslechněte si celý hudební tip.

autor: Filip Černý
Spustit audio

Související

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.