I Jason Momoa je trolen za svoje tělo. Jak můžeme na internetu přežít my ostatní?

30. srpen 2023

Americký herec Jason Momoa si užíval hezkého dne na pláži a dostal na svoji postavu nehezké komentáře. Kdo jsou ti, kteří na internetu kritizují i evidentně fit lidi? Jak se proti takovým trolům můžeme bránit? Poslechněte si Kompot i o známých rozvodech, Barracudagate a dalších zajímavých popkulturních událostech uplynulého měsíce.

„Jestli se něco dá říci o Jasonu Momoovi kromě toho, že je to talentovaný herec, tak je to i velmi pohledný muž, který cvičí a sportuje a všichni to víme. A podle mě jste svalnatí, i když máte větší procento tuku v tělem, když nejste zrovna na extrémní dietě a nemáte v sobě Trenbolon a všechny další steroidy. Prostě jste svalnatí. A on na tom videu měl svalnatou postavu, která jen nebyla extrémně vyrýsovaná s třemi procenty tuku,“ popisuje Šimon Holý video s představitelem Aquamana, které lidé trolili. Jakou šanci na přežití mají na internetu normální lidé? Pusťte si Kompot.

Barracudagate na pár srpnových dnů ovládla česká média a Kompot se k údajnému vztahu rapera Sergeie Barracudy a influencera Tadeáše Kuběnky vyjadřuje klasicky až s křížkem o funuse. V čem nás kauza zklamala a v čem naopak potěšila? A z dalších old news – Hanka taky viděla Barbie a fakt se jí to nelíbilo. Šimon naštěstí doporučuje lepší a kratší snímek o patriarchátu. A hodně lidí se během prázdnin rozhodlo, že se rozvedou, například Britney Spears. Vše uslyšíte v nové epizodě podcastu Kompot!

Kompot moderují dva extroverti, kteří se po pár týdnech zase rádi potkali. V čem jsou prázdniny pro extrovertní matku Hanu složité? Proč se jí druhá sezona The Bear líbila mnohem míň než ta první? A jakou reality show nesmíte propásnout, pokud se na extrovertky rádi díváte? Pusťte si Kompot a na Instagramu nám, prosíme, piště hlavně hezké zprávy.

Spustit audio