Kulturní instituce přejí Vltavě k 50. narozeninám a nabízejí dárky pro její posluchače

2. září 2022

Kulturní obec přeje stanici Vltava vše nejlepší k padesátému výročí vysílání. Slavte s Vltavou narozeniny, nejen jejím speciálním programem ve vysílání, ale i nabídkou spřátelených kulturních organizací.  V týdnu od 2. září do 9. září 2022 nabízejí posluchačům stanice možnost pořízení zvýhodněných vstupenek na nadcházející kulturní akce a koncerty.

„Gratulujeme k padesátinám a děkujeme za pozornost, kterou nám Vltava dlouhodobě věnuje,“ přeje Michaela Vrchotová z Galerie hlavního města Prahy. 

Galerie hlavního města Prahy nabízí od 2. do 9. září posluchačům Vltavy 50% slevu na základní vstupné do všech svých objektů. Stačí přijít k pokladně a uvést heslo VLTAVA50. Aktuální program výstav zde.

Klavírní festival Rudolfa Firkušného se připojuje k oslavám vltavských narozenin a pro posluchače Vltavy nabízí 30% slevy ze vstupného na koncert v rámci festivalu Rudolfa Firkušného, který se koná 10. listopadu 2022 v 19.30 v pražském Rudolfinu, kde vystoupí brněnský rodák Igor Ardašev. Sleva 30 % bude uplatněna po vložení kódu VLTAVA50 v košíku uživatele a to od 2. 9. do 9. 9. 2022. Více o koncerte zde.

 „Děkujeme, že jsme se mohli tímto propojit s Vaším výročím,“ říká Pavel Trojan jr., zástupce ředitele a tiskový mluvčí festivalu.

Vzlet – vršovická kulturní křižovatka vás zve na poslední novinku souboru VOSTO5 s názvem Sentimental – Noc, kdy na kavčím plácku umřel Michael Jackson a Orestés se na to jenom díval. Prvních 20 posluchačů Vltavy dostane 50% slevu na vstupenku pod slevovým kódem VLTAVA50. Představení je možné navštívit v termínech 19. září a 20. září. Více o představení plném humoru naleznete zde.

„Milá Vltavo, celá naše vršovická parta ze Vzletu Ti přeje spousty zvídavých posluchačů, spokojených redaktorů, a inspirativních projektů. Těšíme se na dalších 50 let kulturní rozhlasové vlny. Tvůj Vzlet“

Divadlo Ponec v Praze zve posluchače Vltavy na taneční představení. V průběhu měsíce září je na výběr například Obrat Konce, Zero etc., Celestial Odyssey, Dis pla y, Zápas s jazykem, Soft Spot, Call Alice. Slevu nelze uplatnit na představení uvedená v režimu HOST. Sleva je na základní vstupné ve výši 50% po zadání kódu online. Více o představeních a divadle Ponec zde.

Mladí ladí jazz zvou, jak jinak, na jazzový koncert! Z daleké Kalifornie přichází do Prahy neo-soulová jazzová kapela Moonchild, která se představí 11. září v Paláci Akropolis. Pod slevovým kódem VLTAVA50 poskytují Mladí ladí jazz slevu 25%. Více o koncertu zde.

Meetfactory v září připravuje novou divadelní premiéru DECH. V průběhu září a října poskytne smíchovská fabrika 50% slevu na tuto inscenaci. Z programu je také možné vybrat jakékoliv jiné divadelní představení s 25% slevou. Stačí si vybrat z programu Meetfactory a napsat na email – rezervace.divadlo@meetfactory.cz , v názvu uvést heslo VLTAVA50.

Cirk La Putyka startuje na svou vesmírnou výpravu a nabízí 15% slevu na představení Memories of Fools – Jako Village People na tripu. V centru nového cirkusu Jatka78 v Praze v září odehraje soubor i derniéru. Na stránkách Cirk La Putyka uveďte slevový kód VLTAVA50.

Earth Music Concerts nabízí hudební zážitky v intimní atmosféře současných indie a world music žánrů. V nabídce jsou tři koncerty se slevou 15 % na vstupenku. Více info zde.

Vltava 50, Bárta
autor: Český rozhlas Vltava
Spustit audio

Související