Manchester City má náročný program a očekávám, že na Aston Ville prohraje, předpovídá Pěruška

4. prosinec 2023

Deset zápasů 14. kola Premier League nabídlo 38 gólů, když ve šlágru mezi Tottenhamem a Manchesterem City jich padlo hned šest. Liverpool porazil v přestřelce Fulham 4:3 a Jan Pěruška se zamýšlí nad tím, jak „Reds“ umí na domácí půdě otáčet zápasy. Jaké góly Chelsea v bitvě proti Brightonu zaujaly moderátory Radiožurnálu Sport? Jak Manchester City zvládne náročný program, který pro ně pokračuje ve středu na Aston Ville? Dejte si další vydání pořadu S mikrofonem do Anglie.

West Ham zažívá úspěšnou sezonu, protože už mají jistý postup do jarní fáze Evropské ligy a navíc se drží v top 10 v Premier League, například i před londýnskou Chelsea. Ve víkendovém zápase West Hamu proti Crystal Palace obdržel český obránce Vladimír Coufal žlutou kartu. „Souček Coufala okamžitě odtáhl od hlavního rozhodčího, aby s ním nediskutoval, protože Souček měl možnost mluvit se sudím, když byl v roli kapitána,“ rozebírá situaci ohledně karetního trestu pro Coufala Martin Minha.

Kdo z obranné řady Newcastle United potěšil Martina Minhu v duelu proti Manchesteru United? Shodne se Minha s Pěruškou při výběru hráče kola? Poslechněte si S mikrofonem do Anglie.

Spustit audio

Související