Moc se nemyjeme, přiznávají Ashton Kutcher i Jake Gyllenhaal. Začíná nový trend?

10. srpen 2021

„Já se teda sprchuju, jsem Aquaman!“ napsal v pondělí na Twitter herec Jason Momoa. Vymezil se tak proti trendu, který vyznávají někteří jeho kolegové a kolegyně. Poslechněte si nový díl podcastu Kompot a zjistěte, proč se Hollywood přestává koupat a jestli byste náhodou neměli taky.

Rozhovor herce Jakea Gyllenhaala pro časopis Vanity Fair je jako scéna z mockumentary o životech excentrických celebrit. Filmový krasavec v něm propaguje luxusní parfém a zároveň přiznává, že se nerad sprchuje. Považuje to za zdravé. Připojil se tak ke čtyřem velkým celebritám, které nedávno prozradily, že se vodě vyhýbají. Jaké jsou v Hollywoodu nejnovější trendy v oblasti hygieny? Kdo nosí oblečení čtyři dny v kuse a pak ho vyhodí? A kdo je údajně na place „cítit“? Pusťte si nový díl podcastu Kompot.

Nový šestidílný seriál Bílý lotos v kulisách luxusního havajského resortu pomalu rozehrává pro někoho smutnou, pro někoho komickou rošádu osudů bohatých Američanů. Co se na něm povedlo i nepovedlo? Zjistíte v Kompotu.

Herečka a modelka Cara Delevingne znovu točí v Česku seriál Carnival Row a objevila se i v sobotu na Prague Pride. Zlákala na party i Katy Perry? Komu platil Jamie Spears za dobré PR? A kdo pozval na narozeniny Hanky nemesis Chrissy Teigen? Pusťte si Kompot a napište nám, zda se vzdáte sprchy, na náš Instagram.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.